Haal meer uit uw zomer met een zwembadzeil

Een zwembad in de tuin is een luxe. Het zorgt voor urenlang zwemplezier met de kinderen of een sportieve work-out voor uzelf en uw partner. Of wat dacht u van een zwoele pool party met al uw vrienden?

Uiteraard wil u zolang mogelijk van uw zwembad kunnen genieten en te allen tijde een frisse duik kunnen nemen tijdens de hete zomerdagen. Daarom doet u er goed aan om uw zwembad zo goed mogelijk te onderhouden. Alleen zo kan u een lange levensduur garanderen.

Dat kan door middel van een zomerafdekzeil. Dankzij zo’n zwembadzeil zorgt u ervoor dat uw zwembad tijdens de zomer sneller opwarmt en dat die warmte niet meteen verloren gaat.

Overdag zet zo’n zeil het zonlicht sneller om in warmte en ’s nachts werkt het als een isolerend deken.

Al onze zomerzeilen worden op maat van uw zwembad gemaakt. Ze worden vervaardigd uit noppenfolie van 500 micron. Dat is de best mogelijke kwaliteit op de markt. We boorden de noppenfolie af met een versterkte rand en werken met oprollinten of een gaasstrook. Op die manier kan de noppenfolie egaal oprollen. Als u dat wenst, kan u ook een oprolsysteem bestellen in inox.

Wil u meer weten rond de mogelijkheden voor uw zwembad? Neem gerust contact op.

Wij beantwoorden met plezier al uw vragen. Bekijk zeker ook onze pagina met winterafdekzeilen en veiligheidszeilen voor zwembaden.

Vraag gratis een offerte aan