Zeilen voor uw marktwagen? Uw klanten zullen u dankbaar zijn!

Een echte marktkramer staat er niet alleen tijdens de warme zomerdagen, maar ook in de frisse herfst of tijdens de gure wintermaanden. In alle weer en wind. Of bij barre vriestemperaturen. En net zoals de marktkramer, trotseert ook zijn klant alle weersomstandigheden om de beste voedingswaren te kopen. Daarom verdient uw klant het allerbeste.

Dankzij onze kwalitatieve zeilen voor uw marktwagen, blijven uw producten zo goed mogelijk beschermd tegen windvlagen en felle regenbuien. Maar ook voor uzelf en uw klanten wordt aanschuiven een stuk comfortabeler.

Alle mogelijke zeilen voor uw marktwagen

Verkoopt u oliebollen, Brusselse wafels, churros of escargots op de gewone markt of de kerstmarkt? Of verwent u uw klanten wekelijks met fijne vleeswaren, groenten en fruit? Kijken de studenten iedere keer weer uit naar de geur van uw hot-dogs, hamburgers, frietjes, miniloempia’s of braadworsten? Dan zullen ze een degelijk dekzeil aan uw marktwagen zeker appreciëren.

Dankzij ons breed gamma aan dekzeilen voor uw marktwagen, zijn verschillende uitvoeringen mogelijk:
Gestreept
Met vensters
Met flapjes

Heeft u zelf een leuk idee voor uw marktwagen? Laat het ons weten! Dan werken we het samen uit.

Want als het op dekzeilen aankomt, zijn we van alle markten thuis!

Bent u ook op zoek naar een afdekzeil voor uw aanhangwagen of vrachtwagen? Of zoekt u een specifieke beschermhoes op maat? Ook dan kan u bij ons terecht.

Vraag gratis een offerte aan

Uw aanvraag: