Een beschermhoes op maat: gemakkelijk en betrouwbaar

Niets is gezelliger dan een lekkere BBQ op uw terras, onder de parasol en omringd door uw beste vrienden die heerlijk aperitieven in uw nieuwe loungeset of tuinmeubels in teak. Of misschien hebt u wel een hippe buitenkeuken, waarmee u uw familie en gezin verwent met de meest culinaire gerechten, voordat u zelf gaat chillen in de jacuzzi. 

Helaas zijn de zomerse dagen in België niet eindeloos en voordat u het weet, mag u die parasol, loungeset, tuinset, BBQ of jacuzzi weer opbergen. Als dat een klus is waar u geweldig tegenop ziet, kan u ook kiezen voor een beschermhoes op maat
 
Zo’n beschermhoes is een zeil in de vorm van een ‘zak’ die u gemakkelijk over de voorwerpen kan plaatsen die u wil beschermen tegen regen, wind of vuiligheid. Al onze hoezen worden gemaakt uit kwalitatieve materialen, waardoor u kan genieten van een lange levensduur. 
 
Wil u graag een hoes op maat laten maken voor uw geliefde tuinset, BBQ of jacuzzi? Ook voor boothoezen of dekzeilen voor priëlen en pergola’s kan u bij ons terecht. Aarzel niet om contact op te nemen.

Vraag gratis een offerte aan

Uw aanvraag: