Maak uw zwembad winterproof met een zwembadzeil

Van een zwembad heeft u het meest plezier tijdens hete zomerdagen of zwoele zomeravonden. Tenzij u een echte ijsbeer bent natuurlijk. Zodra de laatste warme dagen van september (of uitzonderlijke mooie dagen in oktober) voorbij zijn, is het tijd om uw zwembad winterklaar te maken.

Dat betekent alle bladeren eruit halen en alles proper maken. Uiteraard wil u erna geen herfstbladeren meer vinden. Daarom kiezen heel wat zwembadeigenaars voor een zwembadzeil. Op die manier beschermen ze hun zwembad tijdens de winter tegen verkleuring van de zon en vermijden ze bladeren. Een winterafdekzeil is ook een perfecte manier om algen en groen water te voorkomen.

Al onze winterafdekkingen worden vervaardigd uit sterk PVC-doek in de kleur die u wenst. Bovendien omzomen wij uw zeil en voorzien het van ringen om de 60 of 70 cm. Daarnaast zorgen we voor waterdoorlatende gaten.

Onze winterzeilen worden bevestigd met de beste materialen:
  • Uitschuifbare pitons
  • Gazonpiketten
  • Zwarte rekkers (18, 20, 25 en 40 cm)
Wil u ook graag een dekzeil voor uw zwembad op maat laten maken? Neem gerust contact op. Bekijk zeker ook ons aanbod aan zomerafdekzeilen en vijverfolies.

Vraag gratis een offerte aan